Zoek:
Vragen over een product

Heeft u vragen over dit product, dan kunt u hieronder het formulier invullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.

Offerte aanvragen

Wilt u dit product in grote aantallen bestellen, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij kunnen dan voor u een speciale prijs maken.
In de offerteaanvraag kunt u aangeven welke aantallen u wenst en wanneer u de producten uiterlijk nodig heeft. Hitechgadget.nl biedt vervolgens de snelst mogelijke levering voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u aan de hand van de offerte een bestelling plaatsen, dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een pro-forma factuur wordt gemaakt. Deze pro-forma factuur wordt vervolgens via de mail verstuurd. Zodra het te betalen bedrag bij ons binnen is maken wij de bestelling in orde.
Vul onderstaand formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

Naam:
Email:
Telefoonnr:
Product:
Bericht:


Wij bezorgen met:

PostNL

Hitechgadget.nl heeft een groot assortiment aan leuke cadeaus, gifts, gadgets en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar leuke cadeaus voor familie, vrienden of collega's, of gewoon naar een leuke gadgets voor jezelf, bij Hitechgadget.nl is de kans van slagen zeer groot. Hitechgadget.nl zorgt ervoor dat het assortiment van gadgets en cadeau-artikelen betaalbaar blijft voor iedereen en dat er ook keuze is voor iedereen. De leukste cadeau's en gadgets vind je dus in onze webshop! Wij streven er al jaren naar om de gadgets en cadeaus die wij aanbieden goed te presenteren d.m.v. veel plaatjes, uitleg en filmpjes. Zo krijg je bij elke gadget een goed beeld en veel informatie. Bestel je bij ons voor 17.00u je gadget of kadootje, dan wordt hij de volgende dag bij je geleverd (behalve op zondag, maandag en feestdagen). Wij wensen je veel winkelplezier bij Hitechgadget.nl!

Artikel op voorraad? Voor 17.00u bestelling en betaling binnen, de volgende dag in huis! (behalve op zondag, maandag en feestdagen)

Alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Heeft u vragen of opmerkingen? Stel ze via onze klantenservice (ma-vr 9:00 t/m 17:00 Tel: 0492-326201). Gebruik van deze site betekent dat u onze Algemene Voorwaarden accepteert. Hitechgadget.nl behoudt het recht om prijzen, specificaties en voorwaarden zonder kennisgeving te wijzigen. Hitechgadget.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in de typografie en fotografie. In het geval van duidelijke fouten in prijzen en specificaties is Hitechgadget niet verplicht het artikel te leveren tegen de foutief geadverteerde prijs of specificaties. Copyright © 2010 - 2017 U=1